TÜKÇEV Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı'nın 2017 Yılı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. - 24 11 2017

Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı Genel Kurulu Toplantısı 24.11.2017 tarihinde Mercure İstanbul Altunizade Hotel / İSTANBUL’da  yapılmıştır.

Başkanlık Divanının oluşturulmasının ardından Genel Sekreter Özcan PEKTAŞ tarafından;

Vakfımızın 2016 yılında gerçekleştirilen gerek Tüketici, gerekse Çevre ile ilgili faaliyetleri hakkında Mütevelli Heyet Üyelerimize sunum yapılmış, 01.01.2016 - 31.12.2016 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu, Vakıf ve İktisadi İşletmemiz bilanço ve hesaplarımızın detayları hakkında verilen bilgi sonrası Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulumuz Mütevelli Heyet Üyeleri tarafından ayrı ayrı  ibra edilmişlerdir.

Mütevelli Heyet Üyemiz Prof. Dr. Ali Atıf BİR tarafından “Ambalaj Atıkları Sektör / Kurum / Marka İletişim Analizi” ve Vakfımızın AB projesi olan “Biomimicry for Entrepreneurs - Girişimciler için Biyomimikri”  hakkında sunum yapılmıştır.

Genel Kurul Kararı ile "Her yıl EN ÇEVRECİ; Şirket, Kişi, Medya Kuruluşu, Akademisyen, Sanatçı, Bilim Adamı, Sanatçı Çocuk, Siyasetçi" başlıklarında ödüller vermek üzere etkinlik düzenlenmesi  hususunda Yönetim Kurulumuza yetki verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur...

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis